جملات تاکیدی مثبت

تکرار جملات تاکیدی مثبت ، به صورت روزانه به شما کمک می کند کنترل ذهن خود را کاملا به دست بگیرید و همانطور که می دانید،

هر آنچه هستیم، همان است که اندیشیده ایم. ذهن همه چیز است. هر آنچه را باور کنیم، همان میشویم.

شاید هزاران بار این واژه را شنیده باشید. از هر سخنران انگیزشی گرفته تا مدرس حوزه بازاریابی نیز از این کلمه استفاده کرده است. چرا اینقدر زیاد این کلمه به کار میرود؟ آیا تاثیر آن هم زیاد است؟ یا خرافات؟

داستان امیل‌کوئه و تلقین بنفس آگاهانه

امیل‌کوئه یک روانشنـاس و داروساز فـرانسوی که یک روش مـردم‌پسند برای روان‌درمـانی و خـود پیشرفت‌سازی، براساس خودتلقینی خوش‌بینانه را بنیان‌نهاد.

 

 

امیل کوئه روزی در داروخانه مشغول به کار بود که یکی از بیمارانش با شکایت از اینکه داروهایش اثری نداشته و باعث بهبودی مریضی اش نشده است وارد شد. در آن لحظه به ذهن دکتر کوئه رسید که قرص های قبلی را بگیرد و همان قرص را با رنگ و کپسول جدید به بیمار بدهد.
در زمان ارائه به او گفت که این قرص تازه به دست او رسیده و بیماران زیادی را بهبود بخشیده و مطمئن باش که برای تو هم موثر است. بعد از چند روز بیمار با خوشحالی به داروخانه مراجعه می کند و در خصوص معجزه درمان خود صحبت می کند.

امیل‌کوئه از این قضیه متعجب می شود، هر دو دارو را آزمایش میکندو نتیجه می گیرد هیچ تفاوتی ندارند. در نهایت چیزی به نام تلقین را کشف می کند.

 اگر انديشه اي براي مدت مديد در ذهن باقي بماند و فرد آن را واقعي فرض نماید، پس از مدتی ذهن آنرا به صورت واقعیت می پذیرد به شکلی که حاضر نيست هيچ گونه مطلبي بر خلاف آن را قبول نمايد.

با نگاهی دقیق تر، هر گاه افراد نوع بشر تمام ظرفيت فكري خود را بر روي عقيده اي متمركز سازند و هر روز بر وسعت دامنه آن بيافزايند اين اعتقاد در جهان بيرون جنبه واقعي پيدا خواهد كرد.

کاربرد یک نوع تلقین به نفس هشیارانه که مانند تکرار یک ذکر یا مانترا صورت می‌گیرد ، می تواند به این شکل باشد:

«من هر روز، از هر جهت بهتر و بهتر می‌شوم».  

این روش کاربردی به کوئیسم [ کوئه ایسم] یا روش کوئه معروف و شناخته شده‌است.

برای کاربرد روش کوئه‌، بیمار یا سوژه‌ی علاقمند به کسب موفقیت و یا تندرستی‌، هر بامداد پس‌از بیدارشدن از خواب و هنگام شروع روز و بعد در پایان روز به هنگام خواب ، باید 50‌بار جمله‌ی فوق را تکرارکند،تا جایی که آنرا باور کند.

وقتی از کوئه سؤال می‌شد که آیا او خودش را یک شفابخش یا درمانگر می‌داند؟ او جواب می‌داد:

من هرگز در تمام عمرم نه کسی را درمان‌کرده و نه فردی را شفاداده‌ام. تمام کاری که من کرده‌ام این است که به مردم آموزش داده‌ام تا بدانند چگونه خودشان را درمان کنند‌.

او معتقد بود:  عامل موفقیت در زمینه هیپنوتیزم جملات و کلماتی که هیپنوتیزور بیان می‌کند نیست، بلکه عامل مهم در این زمینه، پذیرش این مطالب و قبول آنها توسط ذهن خود سوژه است.

بنابراین باتوجه به این حالات هیپنوتیزم و تلقین به نفس تفاوت چندانی بایکدیگر ندارند.

تلقین

تلقين همانند بذري است كه در خاك وجود انسان ها كاشته مي شود اگر به موقع به آبياري و باغباني آن بپردازيم از آن دانه كوچك كم وزن درخت قطور و تنومندي ايجاد خواهيم كرد كه با بالا رفتن از آن درخت از فراز قله هاي موفقيت خواهيم گذشت.

ضمیر ناخودآگاه یا عملکرد خودکار ذهن، سلولها را برای انجام وظایف خاصی هدایت می نماید. در نظریه های روانکاوی شخصیت فروید از ضمیر ناخودآگاه یا ضمیر ناهوشیار به عنوان مخزن احساسات، افکار، اسرار و خاطراتی که خارج از اطلاعات آگاهانه ماست یاد شده است.یکی از بهترین روش های برنامه ریزی ضمیر ناخودآگاه هیپنوتیزم است، ضمیر ناخودآگاه با وجود اینکه بسیار قدرتمند است اما فرق بین واقعیت و خیال را نمی داند.

تمسخر کوئه

مجلات و روزنامه‌ها با درک غلط و نارسای خود از نظریات امیل کوئه جوک ساختند و چند شب بعد قهرمانان معروف کارتون‌های کمدی مثل (میکی ماوس) ،(دونالد داک) و (پوپیه) در شوهای تلویزیونی به صورت استهزا آمیز و با اداهای آنچنانی این جمله را به خود تلقین می کردند:

«من هر روز، از هر جهت بهتر و بهتر می‌شوم»

ولی امیل کوئه با جدیت مسیر درمان خود را طی کرد تا جایی که توانست افراد بسیار زیادی را در سرتاسر جهان شفا دهد.

5 نکته مهم استفاده از عبارت های تاکیدی مثبت

 

1.جملاتی که شما به عنوان تلقین از آن استفاده می کنید باید در حال به عینیت رسیدن باشد

مثلا فردی اضافه وزن دارد و علاقه‌مند است که خوش هیکل باشد، اگر هر روز تلقین کاهش وزن را تکرار کند اما نتیجه ای نبیند دچار افسردگی می شود. اما اگر همین فرد در باشگاه ثبت نام کند این بار استفاده از قدرت تلقین بیشتر به جان و دل او می نشیند و احساس پژمردگی نمی کند.
 

2.باور پذیری تلقین

اگر تازه شروع به استفاده از قوانین موفقیت کرده اید سعی کنید ابتدا از باور های کوچک استفاده کنید. این باور کوچک به شما کمک می کند که وقتی قدرت حیرت آمیز قانون تلقین را متوجه شدید شروع به ساخت باور های جدید و از بین بردن سقف کاذب ذهنی خود کنید.
 

3.جملات تاکیدی مثبت را بخوانید و از بین آنها جمله ای که با آن احساس راحتی می کنید برای خود بسازید

در کتاب ، مجله، شبکه های مجازی ، جملات تاکیدی مثبت را بخوانید و یک جمله که با آن احساس راحتی می کنید بارها و بارها در طول روز ، زمان خواب و در اولین ساعات روز پس از بیداری با خود تکرار کنید.

جمله ای ساده که نیاز به حفظ کردن نداشته باشد و به راحتی بر زبان و قلب شما جاری شود.

4.حتما حتما حتما باید بعد استفاده از آن جمله یا عبارت تلقین پذیر شما احساس خوبی داشته باشید.

اگر به هر دلیلی جمله ای را برای خود طراحی کرده اید که بعد از استفاده از آن احساس افسردگی یا ناراحتی حقارت به شما دست می دهد به هیچ عنوان به آن مسیر ادامه ندهید. تلقین شما باید در دل شما بنشیند و احساس رضایتمندی و خوشحالی به شما بدهد.
 

5.تکرار تکرار تکرار

عبارتی که برای تلقین خود استفاده کردید را در طول روز تکرار کنید. یکی از بهترین زمان های تکرار این عبارات 20 دقیقه قبل از خوابیدن و 20 دقیقه بعد از بیدار شدن می باشد. به آن حالت، حالت آلفا می گویند. در حالت آلفا شما دسترسی خیلی بیشتری به ضمیر ناخودآگاه تان دارید.  

در لینک های زیر توضیحات بیشتری در خصوص تلقین به ذهن و عبارت های تاکیدی مثبت آمده است ، می توانید مطالعه کنید :

 

حال خوب با جملات تاکیدی مثبت روزانه- داستان ارتعاش و فرکانس مثبت

 

حال خوب باجملات تاکیدی مثبت -معجزه رسیدن به خواسته ها

 

حال خوب با جملات تاکیدی مثبت – فراوانی در بازگشت پول

 

حال خوب با جملات تاکیدی مثبت روزانه –ذهن مثبت

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *